Wednesday, February 2, 2011

Exercise :)



shuttle cock :)

Cuti-cuti nie setiap petang akan menghabiskan masa dengan familiku yang tersayang ayah, mak, abang, adik dan aku dengan bermain badminton.. Ni la first time abang join kami main sebab dia selalu bz... xsempat nak baik cuti.. So, disebabkan dia dah lama xexercise,, jadi dia cepatlah semput berbanding ngan kami semua yang selalu berman nie.. hehe..Rasa seronok sangat,, sampai berpeluh-peluh kami main.. Dengan sagala skill yang kami ada,, kami saing menyaingi antara satu sama lain.. Tengok ekspresi dan mimik muka masing2 semasa bermain badminton sangat melucukan.. yelah dengan mulut herotnya, dengan geak ketawnya.. hahaha.. Sampai keluar air mata aku ketawakan mereka terutama abangku.. Memang lawak sangat muka dia.. hehehe.. Kalo la aku pegang kamera masa 2,, mesti aku dah rakan dah.. Esok kita main lagi ye.. :)

Majulah sukan untuk negara..
(xdak kena mengena :P)



2 comments:

  1. ceewwahh !! p bersukan ! cayalah.. haha

    ReplyDelete
  2. ha la dik..
    bagi fit sket badan nie :)

    ReplyDelete